søndag den 22. november 2009

Tiden går for hurtigt.

Så googler jeg rundt og møder den her. OmFg! Tænker jeg bare.. hvem i hele verden vil da ha' lavet sådan en? ''Hello kitty - is my jesus'' nej nej nej, den holder bare ikke!



Så kigger jeg videre og møder det her! Jeg tænker bare ''HVEM FANDEM HAR TAGET ET BILLEDE AF MIN KÆRESTE UDEN TØJ?!''

New Moon - er bare for god! Hold da op. Jeg elsker den og slap af hvor er Jake/Jacob bare lækker!!! Hans krop!! Jeg er stadig ikke kommet over hvor god den film er. Hrmpf!
Og så har jeg da også lige været til single-night! Total top - hjemme klokken 8, morgenmad, bad, andet tøj og så arbejde klokken 10... kunne det blive bedre? Eller skal vi bare sige træt.dk.

Ellers fanstastisk weekend! Me like weekender så meget! Dem skulle vi bare ha' nogen flere a. ;) Og efter jeg er kommet væk fra folkeskole - er weekender jo noget HELT andet! Virkelig, weekenden står på det sammen hver gang. fest, druk, byen, arbejde, sove! Og det får mig virkelig til a tænke på, at tiden går alt for hurtigt. Jeg har allerede gået på handelsskolen et halvt år, og vi er snart i 2010! Jeg bliver aaalt for hurtigt gammel. :(

3 kommentarer:

 1. Men når du er færdig med handdelsskolen SÅ kan man man godt mærke at det nu egentlig var meget rart med de der meget ens weekender :) (og hvad sker der så lige for den tattovering altså!?!?)
  /L

  http://style-conscious.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Haha ja det er en VIRKELIG mærkeligt tatovering! Meget mystisk! :D

  Kig forbi :-)

  SvarSlet
 3. Ja, det tror jeg på. Så bliver der nok bare masse af arbejde istedet for.
  Og ja, til jer begge - jeg ville aldrig ha' sådan en tattovering! xD

  SvarSlet