søndag den 13. december 2009

helt sikkert..

Idag er den det 13. december, og kæft tiden flyver jo bare afsted! - jeg når ikke få skrevet blog, lavet skoleting, rydde op i mit værelse.. osv osv sov! det når jeg heller ikke. F.eks idag, nu skal jeg sidde oppe hele natten for at lave ''eksame'' pjat til imorgen, fordi jeg har lavet alt muligt andet i weekenden. Flot!

- Holdte julefrokost i fredags. Kanon. Med alle de dejlige piger fra Fryndesholm skolen. savn.dk. Nå, byen klokken 1. SÅ FUCKING SJOVT! Vi næsten kun på bobs, and i love it. Fedt sted - komme igen fredag og lørdag. Glæder mig allerede..

trænger til at hører musik. vil rigtig gerne sidde i mit værelse lige nu og skrige med på HIM - Vampire heart.

Men sidder i vores køkken og må ikke larme, fordi lillebror skal sove. Nice one da! Jeg drikker også vand fra sådan et kæmpe cola glas fra Jensen's! ;) Det er så stort!

Siden den 9. dec. kan jeg faktisk ikke huske hvad jeg har lavet - tiden går for stærkt!
Ihverfald har jeg fundet ud af hvor meeeget jeg saaaavner A! Det var godt nok gode tider med ham :o miss miss miss miss miss U! Kom, tænk på noget andet!!!

Jeg ønsker mig en samsung f480 i LaFleur til jul - den er så fed! - google den. + jeg har fået det er underlige net nu - Mozilla Firefox, nogen der bruger det? Og jeg har også lige tjent 150 på en kjole, som jeg selv har givet 150 for - solgte den for 300.

Jeg kan ikke finde på mere lort at skrive idag, så farveller. :-p Ahah.

2 kommentarer:

 1. Hehe god deal med kjolen!

  /Jeanett
  http://jeanettd.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej ;)
  Jeg kiggede lige på din blog, jeg synes at den er rigtig cool og inspirerende.
  Du kan kigge fordi min blog, hvis du har lyst :)

  xoxo,
  http://www.intheliteralsenseoftheword.blogspot.com/

  SvarSlet